Hoe werkt het voor de opdrachtgever?

1: Plaats eenvoudig en gratis je opdracht

1: Doorloop eenvoudig de stappen van de pagina: ‘plaats een opdrachtformulier’. Het is belangrijk dat je exact aangeeft wat je opdracht inhoudt. Daar hang je als opdrachtgevers dan ook een prijs aan die jij ervoor kwijt wilt.

2: Hobby Genie plaatst automatisch het bericht op hobbygenie.nl en op de besloten facebook groep ‘Marktplaats voor diensten/ opdrachten voor fotografen, videograven, tekstschrijvers en webdesigners’.

3: Wegens privacy redenen wordt je profiel afgeschermd. Niemand ziet wie je bent of voor welk bedrijf je de opdracht plaatst. Zaken als budget, locatie, datum en uitleg van de opdracht worden wel getoond.

4: Enthousiaste Hobby-Genieën die geschikt zijn voor je opdracht zullen zich aanmelden.

5: Deze personen gaan dus eigenlijk al akkoord met de opdracht, datum en locatie.

2. Aangemelde profielen voor je opdracht?

1: Als de door jou geplaatste opdracht past bij het gewenste budget, dan zal je ook veel kwalitatieve aanmeldingen ontvangen. De ervaring leert dat een erg laag budget minder professionals trekt. Deze keuze maak jezelf.

2: Doorloop en bestudeer zorgvuldig alle profielen en beoordeel zelf door wie je graag de opdracht wilt laten uitvoeren. Wie vind jij de beste en bij wie heb jij als opdrachtgever een goed gevoel? Nogmaals, je weet al dat alle aanmeldingen akkoord willen gaan met je opdracht en deze graag voor je willen uitvoeren.

3: Maak vervolgens je keuze door een geselecteerde Hobby-Genie de opdracht te gunnen.

4: De andere kandidaten ontvangen automatisch een melding dat de opdracht vergeven is. Jij hoeft hier verder niks aan te doen.

3: Aan de slag!

Als de opdracht door de geselecteerde Hobby Genie-er is aanvaardt dan wordt  jou profiel en die van je Hobby Genie-er  open gesteld om de mogelijkheid te beiden om met elkaar in contact te komen. Dat kan telefonisch en natuurlijk per mail. Dat is aan jullie zelf.

Het werk van Hobby Genie zit erop

 

Het is verder aan jou en de fotograaf, videograaf, webdesigner of tekstschrijver om er iets moois van te maken. Succes!

plaats nu je opdracht gratis binnen 2 minuten!

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

0