Hoe werkt het voor de opdrachtgever?

1: Plaats eenvoudig en gratis je opdracht

1: Doorloop eenvoudig de stappen van de pagina: ‘plaats een opdrachtformulier’. Het is belangrijk dat je exact aangeeft wat je opdracht inhoudt. Daar hang je als opdrachtgevers dan ook een prijs aan die jij ervoor kwijt wilt.

2: Wegens privacy redenen wordt je profiel afgeschermd. Niemand ziet wie je bent of voor welk bedrijf je de opdracht plaatst. Zaken als budget, locatie, datum en uitleg van de opdracht worden wel getoond.

3: Enthousiaste Hobby-Genieën die geschikt zijn voor je opdracht zullen zich aanmelden.

4: Deze personen gaan dus eigenlijk al akkoord met de opdracht, datum en locatie. 

2. Aangemelde profielen voor je opdracht?

1: Als de door jou geplaatste opdracht past bij het gewenste budget, dan zal je ook veel kwalitatieve aanmeldingen ontvangen. De ervaring leert dat een erg laag budget minder professionals trekt. Deze keuze maak jezelf.

2: Doorloop en bestudeer zorgvuldig alle profielen en beoordeel zelf door wie je graag de opdracht wilt laten uitvoeren. Wie vind jij de beste en bij wie heb jij als opdrachtgever een goed gevoel? Nogmaals, je weet al dat alle aanmeldingen akkoord willen gaan met je opdracht en deze graag voor je willen uitvoeren.

3: Maak vervolgens je keuze door een geselecteerde Hobby-Genie de opdracht te gunnen.

4: De andere kandidaten ontvangen automatisch een melding dat de opdracht vergeven is. Jij hoeft hier verder niks aan te doen.

3: Aan de slag!

De kandidaat die door jou geselecteerd is ontvangt hiervan dus een email bevestiging. Hobby Genie vraagt een kleine fee voor het ontvangen van deze opdracht aan de opdrachtnemer dus niet aan jou.  Na het overmaken van deze fee aan Hobby Genie kun je via chat met elkaar in contact komen om concreet afspraken te maken.

Neem contact op met je Hobby Genie, deel eventueel elkaars telefoonnummers om met elkaar in contact te komen. Maak afspraken over betaling, locatie etc.

Als je Hobby Genie een KVK Nummer heeft kun je een b.t.w. factuur krijgen na de opdracht. Heeft je Hobby Genie dit niet dan kan er een kwitantie geleverd worden.

Plaats nu je gratis opdracht!

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

0