Hoe werkt het Hobby Genie?

1: Meld je gratis aan

1:Voor dat je aan de slag kunt moet je eerst geregistreerd zijn. Dat is ten allen tijde gratis.

2:Na registratie ontvang bevestiging mail met nog enkele in te vullen vragen.

3:Maak je profiel zo uitgebreid mogelijk aan. Een duidelijk profiel genereerd veel opdrachten. Stel jezelf goed voor en laat je recent geleverde werk zien. Onderhoud dit profiel regelmatig.

Let op: Je profiel wordt afgeschermd getoond. De opdrachtgever kan wel door je portfolio scrollen, maar ziet verder geen n.a.w. gegevens e.d.

Je kunt nu aan de slag om je aan te melden voor opdrachten. Welkom bij Hobby Genie!

2: Aanmelden voor een opdracht

1:  Let goed op de gevraagde datum, locatie en inhoud van de opdracht en let op het budget (is inclusief b.t.w.). Vind je het budget voor een opdracht te laag dan is het aan jou om een tegenbod te doen. Deze mogelijkheid bieden we je. Uiteindelijk dient er voor kwaliteit betaald te worden. Een opdrachtgever zal je profiel niet alleen beoordelen op budget maar ook zal de kwaliteit van je werk/ portfolio bepalend zijn.

2: Dus nogmaals: We vragen opdrachtgevers om een zo duidelijk mogelijke omschrijving te maken van de werkzaamheden. Hieraan kan de opdrachtgever ook het gewenste budget koppelen. Welk bedrag willen ze ervoor kwijt zeg maar. Je kunt hiermee akkoord gaan of een tegen bod doen, dat is aan jezelf.

3: Wanneer krijg ik de opdracht?

1: Op een gegeven moment is het aan de opdrachtgever om een keuze te maken uit de aangemelde profielen.

2: Als de opdracht je is gegund ontvang je een uitnodiging van je opdrachtgever.

3: Als je vervolgens akkoord gaat met het aannemen van de opdracht betaal je eerst de fee aan Hobby Genie. Dit kun je doen in je “Mijn Hobby Genie” omgeving. Uit je eigen omgeving kun je van deze fee ook een factuur downloaden voor je eigen administratie. Na ontvangst betaling zal het profiel van je opdrachtgever en van jezelf geheel worden opengesteld.  Je kunt via je chat in contact komen met je opdrachtgever om concrete afspraken te maken.

4: Je kunt nu via telefoon of mail contact met elkaar opnemen.

Let op: De fee die je aan Hobby Genie betaald is om het platform draaiende te houden. Deze fee staat los van het bedrag welke je ontvangt na het uitvoeren van je opdracht.

Wordt de opdracht je niet gegund dan ontvang je automatisch hiervan een bericht per mail. Volgende keer beter!

4: Opdracht gekregen?

Het werk van Hobby Genie zit er eigenlijk nu op en het is nu aan jou en je opdrachtgever. Via de chat kun je met je opdrachtgever communiceren over hoe nu verder.

5: Betaling

Overleg duidelijk hoe er betaald gaat worden. Bevestig dit ook om achteraf discussies te voorkomen. Heb je een KVK nummer? dan kun je een factuur sturen inclusief b.t.w. Ben je niet in het bezit van een KVK nummer dan is er een mogelijk om een kwitantie te sturen van je werkzaamheden. Hoe dit te doen zie je op (https://kwitantiemaken.nl)

We hopen voor beide partijen dat de opdracht naar wens wordt uitgevoerd. Tevreden klanten genereren veel opdrachten. We wensen je succes en hopen dat je blij bent met het aannemen van vele leuke opdrachten via www.hobbygenie.nl.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

0