Disclaimer

Disclaimer Hobby Genie

Uitsluiting van aansprakelijkheid

www.hobbygenie.nl

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud en de informatie van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Hobby Genie B.V. , ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de inhoud van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Tekortkomingen of fouten op www.hobbygenie.nl zullen zo snel mogelijk gecorrigeerd worden. We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site, of van informatie die op de site ter beschikking is gesteld. Het auteursrecht op onze website berust uitsluitend bij Hobby Genie B.V.

Vermenigvuldiging van teksten en beelden in elke vorm is uitsluitend toegestaan na toestemming van Hobby Genie. Voor elke afbeelding/foto die zonder toestemming wordt gepubliceerd, in welke vorm dan ook, zal een factuur worden gestuurd van €1000,00 per gebruikt item.

 

Externe sites/ links

Het kan voorkomen dat er op www.hobbygenie.nl links naar andere websites vermeld staan. We hebben als Hobby Genie geen invloed op de inhoud van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor de getoonde content. Andere websites hebben hun eigen Privacy Policy die u als gebruiker zelf dient door te lezen.

0